Het nieuwe nummer van Adam Sandler gaat helemaal over Steve Buscemi

Welke Film Te Zien?
 

Meer:

Adam Sandler is beroemd om zijn komedie, maar hij kent ook de weg met een gitaar ( Het Chanoeka-lied, iedereen?). Gisteren gebruikte de Sandman zijn muzikale vaardigheden en trakteerde hij ons en zijn goede vriend en frequente medewerker, Steve Buscemi, op een gepersonaliseerd liedje over Buscemi's vele personages door de jaren heen als onderdeel van de Fireside Chat met Steve Buscemi liefdadigheid livestream, Vulture rapporten .Terwijl de volledige livestream na meer dan twee uur klokt, leverde Sandler zijn originele nummer helemaal aan het einde, rond 2:08:00 uur. Beginnend met de tekst, ik zou alles voor Steve Buscemi doen, en hij zou alles voor mij doen, Sandler lanceerde een eerbetoon aan Buscemi's beste rollen, van een cameo in The Wedding Singer naar zijn gekke ogen in Mr. Deeds .Hij speelde niet één keer een weerwolf, maar twee keer / Maar mooie, dus je loopt geen enkel gevaar / Hij was een dakloze in Grote papa / en ieders favoriete Lone Ranger, Sandler zong terwijl foto's van Buscemi in personage over het scherm flitsten. Hij was mijn favoriete personage op De Sopranen / Ik was zo verdrietig toen Tony Soprano hem neerschoot.

Sandler ging verder met verwijzingen naar Buscemi's onderdelen in Volwassenen en Billy Madison , eraan toevoegend, Hij ging langs een kabelbaan die net aan zijn voeten hing / En kwam terecht in een cast van het hele lichaam / En hoewel ik hem op de middelbare school voor de gek hield / Hij schoot Bradley Whitford nog steeds in zijn kont.

Sandlers bit was een onverwachte traktatie voor Buscemi, die een aantal van zijn beroemde vrienden bijeenriep om deel te nemen aan de livestream en geld in te zamelen voor de organisatie Vrienden van brandweerlieden . Samen met Sandler en zijn gitaar nodigde Buscemi ook Judd Apatow, Chris Rock, Kevin James, Julie Bowen, Rob Schneider, Kenan Thompson en Colin Quinn uit, die samen meer dan $ 150.000 inzamelden voor het goede doel.Afgezien van het nummer van Steve Buscemi, Open haard Chat ook te zien Saturday Night Live alums zoals Thompson en Rock die terugkijken op hun favoriete sketches aller tijden in de show, en Buscemi en Sandler die hun favoriete rollen en momenten uitSandler‘S films.

Bekijk het volledige Fireside Chat met Steve Buscemi en vrienden in de video hierboven.