'Baki: Seizoen 3' Netflix-recensie: streamen of overslaan?

Welke Film Te Zien?
 

Woman Crush Wednesday: laat 'Mythic Quest'-ster Ashly Burch je meenemen op reis

Afscheidingsschot: Een close-up van het onleesbare gezicht van Sea King Ryu, een bebloede handdoek die zijn gezicht bedekt.Sleeper Star: Eerlijk gezegd hebben de dakpannen evenveel persoonlijkheid als alle personages. Ik bid voor meer sprankelende dakpannenactie in toekomstige afleveringen.De meeste Pilot-y-lijn: Ik heb het al bedorven. Deze brokken vuil zijn als rijstcrackers, is nu een universele metafoor. Naar een enorme stapel hotdogs staren tijdens een eetwedstrijd? DEZE HUNKS VUIL ZIJN ALS RIJSTCRACKERS. Staat u voor een bijna onoverkomelijke deadline op het werk? DEZE HUNKS VUIL ZIJN ALS RIJSTCRACKERS. Lesgeven aan een klaslokaal vol weerbarstige zesjarigen? Dat klopt: DEZE HUNKS VUIL ZIJN ALS RIJSTCRACKERS. Je snapt het.

Onze oproep: SLA HET OVER. Prosaïsche animatie, een versleten verhaal en de nadruk op uitgeworpen, mannelijke, niet-karakters renderingen BTGRTS een door en door middelmatige kijk op het vechten tegen anime. Maar nogmaals, de hoop op meer rijke, onbedoelde komedie in de trant van tegels / vuil / rijstcrackers zou je kunnen dwingen om de autoplay zijn ding te laten doen.

kijk nfl donderdagavond voetbal

John Serba is een freelance schrijver en filmcriticus gevestigd in Grand Rapids, Michigan. Lees meer van zijn werk op johnserbaatlarge.com of volg hem op Twitter: @johnserba .Stroom Baki: The Great Raitai Tournament Saga op Netflix

de terugkeerdatum van flash seizoen 3