Paul Walter Hauser

‘Cobra Kai’ Seizoen 5: Heb je Stingray’s Pitch-Perfect AEW/Chris Jericho Reference gezien?

Welke Film Te Zien?
 

Er is veel om van te houden over het nieuwe seizoen van cobra kai , maar een van de meest vermakelijke aspecten van het nieuwe seizoen is de terugkeer van de man, de mythe, de legende: Stingray. Gespeeld met minzaam zelfvertrouwen door theatrale dynamo Paul Walter Hauser , keerde de voormalige Cobra Kai-nar in aflevering 5 ('Extreme maatregelen') terug van zijn verblijf in het ziekenhuis nadat hij de duivelse maar charismatische Terry Silver John Kreese had geholpen voor zijn brute aanval.

Gerelateerd, 'Extreme Measures' is zo'n ongelooflijk half uur televisie dat het uiterlijk van Stingray niet eens de meest verrassende is terugkeer van de aflevering .Stingray lijkt altijd het meeste te halen uit zijn al te korte optredens in de show (zijn kleine pijlstaartrog schuifelt de trappen op in de seizoensfinale is een echte chef-kus), en zijn seizoen 5 stint is niet anders. Een van onze favoriete paaseieren van het seizoen in de popcultuur is Stingray's stiekeme verwijzing naar All Elite Wrestling.schurkachtige seizoen 2 aflevering 1

Hauser is een bekende fan van professioneel worstelen , zelfs een paar AEW-referenties toevoegen aan Queenpins , een komedie uit 2021 waarin hij samen met Kristen Bell, Kirby Howell-Baptiste en Vince Vaughn verscheen. Hauser was weer bezig in Cobra Kai. In aflevering 5, Daniel en Chozen, twee volwassen mannen die ooit... vochten tot de dood als tieners terwijl een groep gezonde volwassenen toekeek , zijn de nieuwe plek van Stingray aan het uitzetten. Dit is normaal gedrag in de cobra kai universum trouwens. Wanneer Stingray stopt, niettemin in Johnny's oude auto, zingt hij een lied, een nummer dat hij blijft uitvoeren terwijl hij danst in zijn chique nieuwe pad.

Dat liedje is zo toevallig Chris Jericho' populaire AEW-themalied 'Judas' (een deuntje uitgevoerd door Jericho's heavy metal band Fozzy).hoeveel seks- en stadsfilms zijn er?
Netflix

Hoe is dit onverwachte cross-genre tag-team precies ontstaan? Het blijkt dat we Paul Walter Hauser te danken hebben voor de musical van Chris Jericho cobra kai debuut.

'Dat was Paulus', cobra kai mede-makers Jon Hurwitz, Josh Heald en Hayden Schlossberg vertelden tijdens een recent interview. “Het is zo grappig omdat we op de set zijn en we hebben onze productiehoeden op, en hij zingt dit nummer, wat betekent dat er kosten aan verbonden zijn als we het houden. Dus we hadden een versie waarin hij het nummer niet zong, en dat hebben we ook gefilmd. Maar we dachten gewoon dat het zo goed werkte ... dramatisch, we houden van die aanraking voor het personage. Dus we ponten op en betaalden een beetje geld.”Hauser voegde niet alleen het nummer toe, hij hielp ook Team cobra kai scoor korting op de melodie. Dat is gewoon klassieke Stingray.

Het vijfde seizoen van cobra kai wordt nu gestreamd op Netflix.