'Como Caido Del Cielo' Netflix-recensie: streamen of overslaan?

Welke Film Te Zien?
 

Stream het of sla het over: 'Tell Me When' op Netflix, een Mexicaanse Rom-Com die saai wordt

Dit is natuurlijk wat er gebeurt als mensen zich gedragen zoals een plot wil dat mensen zich gedragen. Het idee komt op de eerste plaats, en personages zijn poppen die hun verhalende eisen vervullen. Vandaar de nadruk op licht grappige gekke situaties en een gemiste kans om genderpolitiek op een zinvolle manier aan te pakken. Natuurlijk hoeft elke komedie niet iets te zeggen te hebben, maar degenen die dat wel doen, hebben meestal resonerende karakters en een lang leven (hij zei, nam het officieel serieus).presentatoren van de grote britse bakshow

Toch toont regisseur en schrijver Jose Pepe Bojorquez genoeg genegenheid voor het materiaal om de film matig charmant te maken. Het is slordig en heeft nog een klap nodig in de montagekamer - de hele reeks van de spelshow kan worden gecementeerd en in de golf worden gegooid, en de film zou meer pit hebben. Maar de grootste uitdaging van een regisseur is toonbeheer, en Bojorquez houdt het licht en fantasievol, flirt slechts af en toe met melodrama, en de gemakkelijke vibe gaat een lange weg. Hij legt ook de nadruk op de liederen van Infante, die charismatisch worden uitgevoerd en vaak worden gebruikt als wondermiddel voor conflicten. Muziek is iets dat ons samenbrengt, en dat alles, en een beetje naïef idealisme is niet zo erg.Onze oproep: STROOM HET. Als uit de lucht gevallen is erg dom en te lang, maar het hart is groot.

hbo max true crime

John Serba is een freelance schrijver en filmcriticus gevestigd in Grand Rapids, Michigan. Lees meer van zijn werk op johnserbaatlarge.com of volg hem op Twitter: @johnserba .

Stroom Als uit de lucht gevallen op Netflix