Andere

Beste Hulu: Stop met het plagen van een 'pitch'-opwekking en doe het gewoon |

Welke Film Te Zien?
 
Hulu's interesse in Staanplaats komt op een moment waarop de serie misschien een veel betere kans op succes heeft dan aanvankelijk. Als je de serie nu bekijkt, lijken vroege afleveringen beladen met een soort eerbiedige feministische boodschap die past bij een cultuur die anticipeert op de aanstaande verkiezing van de eerste vrouwelijke president. Ironisch genoeg is het alsof de show dacht dat de professionele honkbalcarrière van Ginny Baker veel beter haalbaar was dan het knoeien met seksisme op de werkplek. Wat 2016 ons daadwerkelijk heeft opgeleverd, en Staanplaats , was een curveball op zich. In de jaren sinds Hillary Clintons electorale nederlaag hebben vrouwen de topsport niet overwonnen, maar ze hebben op de werkvloer een betekenisvolle verandering aangebracht. De Ginny Baker van 2020 zou meer macht hebben in haar professionele leven, ook al heeft de sport zelf tijdelijk zijn glans verloren.

Natuurlijk, Staanplaats is een show over sport. Het is diep geworteld in de wereld van managers die zich inzetten voor krediet, bullpen-politiek en de Möbius-strook feedback tussen de sportnieuws-experts en de realiteit in de kleedkamer. Terwijl sport worstelt om zijn plaats te vinden in een post-COVID-wereld, Staanplaats zou die honkbal-leegte kunnen vullen. Interessanter is dat het een wereld zou kunnen dramatiseren waarin Ginny Baker niet alleen vier jaar op de Padres-heuvel heeft gestaan, maar misschien heeft COVID het honkbal niet verpest? (Misschien ??) Maakt niet uit hoe de Staanplaats revival zou worden benaderd, de serie zou ongetwijfeld veel meer te zeggen hebben over vrouwen, ras, seksisme en sport vandaag dan toen.op welk kanaal is het spel Tampa Bay Buccaneers?

Hoe dan ook, Hulu's zelf geproduceerde sociaal-verre commercial voor Staanplaats plaagt dat Lawson en Baker en hun vrienden misschien niet klaar zijn met drama in de honkbaldiamant. Kylie Bunbury en Mark-Paul Gosselaar lijken op zijn minst in voor wat meer pingpong-geklets. En Staanplaats fans zijn er ook voor.algemeen ziekenhuis ingo rademacher

Waar te streamen Staanplaats