Andere

Doctor Who Seizoen 12: Première Datum, Tijd, Hoe Te Kijken

Welke Film Te Zien?
 

Stream het of sla het over: 'Doctor Who: Fury From The Deep' op AMC+, een geanimeerde reconstructie van een verloren serie uit 1968 over gemuteerd zeewier

Woman Crush Wednesday: Maak kennis met 'It's a Sin'-ster Lydia West

Hoe laat is 'Doctor Who' speciaal? Hoe online te kijken

Als je nieuwe avonturen door ruimte en tijd live wilt zien, heb je toegang tot BBC America nodig. Het netwerk kan worden bekeken via een traditionele tv-opstelling, via zijn desktop livestream , of via de app. Maar er is een addertje onder het gras. Het maakt niet uit hoe je BBC America wilt kijken, je moet je kabelabonnement verifiëren.

Gelukkig is het vrij eenvoudig om BBC America te krijgen. Als je een kabelpakket hebt, ben je waarschijnlijk al klaar. Kijk gewoon door je kanaalaanbod om te controleren of het er is. Maar wat als je een snoersnijder bent? Geen zorgen. De meeste live tv-skinny-bundels zoals Hulu + Live TV, Sling TV en YouTube TV bieden het kanaal aan.Hoe de te bekijken Doctor who Seizoen 12 Première in het VK

Als je in het VK bent, dan is BBC One het kanaal dat je moet hebben. Je kunt BBC-shows streamen en shows inhalen via de BBC iPlayer. Met deze streamingdienst kun je BBC-content live bekijken. Maar om deze service te gebruiken, heb je een tv-licentie nodig. Uitchecken Veelgestelde vragen van BBC iPlayer voor al uw vragen.Wie doet er mee Doctor who De cast van seizoen 12?

Je weet al wie onze glorieuze dokter zal zijn. Jodie Whittaker keert terug als Thirteen. Ook Bradley Walsh, Tosin Cole en Mandip Gill zullen hun rollen als Graham, Ryan en Yasmin opnieuw opnemen. We weten ook dat Molly Harris, Neil Stuke, Jo Martin, Anjli Mohindra en Julia Foster in dit nieuwe seizoen aanwezig zullen zijn.

Waar te streamen? Doctor who