Ander

'Fear the Walking Dead'-showrunners breken de slechtste nieuwe baby-ervaring ooit af

Welke Film Te Zien?
 

Een nieuw kind opvoeden is al moeilijk genoeg, maar stel je voor dat je het midden in een zombie-apocalyps zou doen en een nucleaire apocalyps? In een verlaten onderzeeër? Zonder eten? En ten minste één van de ouders wilde misschien sterven?

Dat is precies de ervaring (raar toeval daar) waar Morgan (Lennie James) en Grace (Karen David) mee te maken hebben in Vrees de wandelende doden 's nieuwste aflevering, getiteld Six Hours. Spoilers voorbij dit punt , maar in het uur moet het duo op de een of andere manier de schreeuwende Baby Mo kalmeren, terwijl ze ook naar voedsel schreeuwen en de dubbele apocalyps overleven.De teaser van die aflevering was ontworpen om dat gevoel echt samen te vatten waar je bent met een kind, je hebt geen idee hoe je iets kunt geven wat het nodig heeft en je bent met iemand die je partner zou moeten zijn van wie je houdt en tegelijkertijd je gewoon elkaar naar de keel vliegen omdat je slaaptekort hebt, vertelde co-showrunner Andrew Chambliss aan RFCB.Dat gezegd hebbende, er speelt hier een diepere stress ... Vorig seizoen verloor Grace haar eigen kind in een emotioneel hartverscheurende aflevering, wat leidde tot een wederzijds besluit tussen haar en Morgan om zelfmoord te plegen voordat de kernkoppen toesloegen. In plaats daarvan vonden ze Baby Mo en besluiten het kind samen op te voeden. Maar als we oppakken, worstelt Grace met het idee dat dit niet haar kind is, en niet het leven dat ze zich voorstelde; of welk leven dan ook, eigenlijk.

Op een serieuzer niveau ging het om het spreken over de waarheid van Grace's ervaring en haar verdriet en het feit dat ze, op dat moment in het verhaal, het verlies dat ze vorig seizoen had echt niet verwerkt, vervolgde Chambliss. En laat echt zien dat zij en Morgan op twee heel verschillende pagina's staan ​​over hoe ze baby Mo zien, en hun relatie met haar.Naarmate de aflevering vordert, biedt Morgan zoals gewoonlijk een beetje hoop, dankzij een stralingsbestendig voertuig dat hij hoopt in veiligheid te brengen voorbij de nucleaire fall-out. In plaats daarvan ontmoeten ze twee bestraalde overlevenden genaamd Fred en Bea. Het duo steelt onmiddellijk Mo en zegt dat de baby van hen is. Dat is het natuurlijk niet; hun baby stierf en ze bewaren het in een plunjezak achter in hun auto, op het meest angstaanjagende moment van de aflevering. Maar tegelijkertijd met die onthulling is Fred bijna Baby Mo verstikkend in plaats van haar te laten opeten door zombies. Maar maak je geen zorgen, Mo vermoorden was nooit echt een optie.

We benaderden deze afleveringen door te praten over karakter-alfa's en omega's, zei co-showrunner Ian Goldberg, hoe een personage verandert van het begin van de aflevering tot het einde. En voor ons is een van de cruciale aspecten van deze aflevering en waar het emotioneel om ging, dat Grace zich in het begin zo geïsoleerd en losgekoppeld voelde van dit kind dat ze niet eens voor de baby zou zingen.Ook al weten we dat Grace kan zingen, we weten dat dat belangrijk voor haar is, maar dat zou ze deze baby niet aandoen vanwege alle pijn en lijden die gepaard gaan met het verlies van haar eigen kind, Athena, in seizoen 6. En we wisten dat tegen het einde van de aflevering, gebaseerd op de reis die ze maakte, ze voor de baby zou zingen, en dat zou het symbool zijn van acceptatie en verbinding met deze baby.

Dus de baby zou altijd overleven, omdat we wilden dat het zou eindigen in een plaats van hoop en de familie van Morgan, Grace en de baby dichter bij elkaar zou brengen, zelfs in een wereld die behoorlijk nijpend is.

Vrees de wandelende doden wordt uitgezonden op zondag om 9/8c op AMC, en streamt een week eerder op AMC+.

Waar te kijken Vrees de wandelende doden