'Harry & Meghan' breekt record als Netflix's grootste documentairedebuut

Welke Film Te Zien?
 

De koninklijke hype rondom Prins Harry en Meghan Markle 's ongekende docuseries lijkt niet snel te vertragen. In werkelijkheid, Harry en Meghan heeft de Netflixen opnemen als het grootste documentairedebuut van het platform, minder dan een week na de première.Geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde regisseur Liz Garbus, volgt de show, die afgelopen donderdag (8 december) de eerste drie afleveringen liet vallen, het liefdesverhaal van de hertog en hertogin van Sussex, zoals verteld door hen. Het werpt ook meer licht op hun controversiële beslissing om een ​​stap terug te doen van hun taken als werkende royals.Volgens Netflix waren de eerste drie afleveringen van de docuseries 81,55 miljoen uur bekeken, waarmee het het record heeft voor de meeste bekeken uren van alle andere documentaires op het platform tijdens de premièreweek. Na slechts vier dagen stemden 28 miljoen huishoudens af op alle koninklijke roddels. Bovendien is het verschenen in de Top 10-categorie op de streamer in 85 landen, waaronder nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk. Geen verrassing daar.

Tot nu toe hebben fans gezien hoe Meghan haar eerste ontmoeting met wijlen koningin Elizabeth II uitlegde - wat zij vergeleken met de Middeleeuwen — Harry neerhalen 'Royal Correspondents' en ook clips van prinses Diana gezien berucht Panorama interview . Het paar onthulde zelfs nieuwe beelden van hun schattige kinderen , en dat is alleen in de eerste reeks afleveringen.

In een teaser vrijgegeven voor de laatste drie afleveringen, die op donderdag 15 december verschijnen, hoort Harry zeggen: “Ze waren blij om te liegen om mijn broer te beschermen. Ze waren nooit bereid om de waarheid te vertellen om ons te beschermen.”Ervan uitgaande dat de rest van de bombshell-uitspraken van het paar overeenkomen met wat we al hebben gezien, is het zeer waarschijnlijk dat deze serie alleen maar meer kijkers zal blijven trekken.

Behalve Harry en Meghan, andere titels doen het goed in de Netflix-hitlijsten, waaronder Woensdag , die net de 1 miljard kijkuren heeft overschreden - waardoor het pas de derde serie is die dit binnen de eerste 28 dagen doet. De door Jenna Ortega geleide show passeerde zelfs die van Ryan Murphy Monster: het verhaal van Jeffrey Dahmer als Netflix's nummer 2 van meest populaire Engelstalige series.Tony Bennett tv-special

Beide shows zijn momenteel op voor onderscheidingen bij de Golden Globes van 2023.