Andere

Staat 'Successie' op Netflix? Hoe u 'Successie' seizoen 1 kunt bekijken

Welke Film Te Zien?
 

De categorie Outstanding Drama op de 2020 Emmy Awards was geladen . Hoe kan iemand ooit kiezen tussen prachtige zwaargewichten met een klein scherm zoals Je kunt beter Saul bellen , Eve vermoorden , Ozark , en Opvolging ? Uiteindelijk weten we allemaal welke serie de Emmy Award voor beste dramaserie heeft gewonnen: Schitt's Creek .

Grapje. HBO's Opvolging veroverde Emmy-goud, terwijl Jeremy Strong ook een welverdiend standbeeld (Outstanding Lead Actor in a Drama Series) verdiende voor zijn vertolking van Kendall Roy. In première in juni 2018, Opvolging is uitgegroeid tot een kritische lieveling, met het tweede seizoen een score van 97% Tomato Meter op Rotten Tomatoes.de rock snl robot

Als je deze prachtige, bijtende dramedie nog moet streamen, bereid je dan voor op een echte televisietraktatie. Hoe kun je kijken Opvolging ? Is Opvolging op Netflix? Hier is alles wat u moet weten.WAT IS OPVOLGING OVER?

Gemaakt door Jesse Armstrong, Opvolging volgt de familie Roy , een rijke groep ruziënde individuen die controle hebben over Waystar Royco, een bekend internationaal mediaconglomeraat. Als hun bejaarde vader overweegt af te treden, moet de familie beslissen wat de toekomst voor het bedrijf in petto heeft en wie Waystar Royco naar de toekomst zal leiden.

Het is ook een serie die omvat veel van beledigingen en een beetje familiair rappen .IS OPVOLGING OP NETFLIX?

Nee. Helaas, Opvolging kan niet worden gestreamd op Netflix.

HOE TE KIJKEN OPVOLGING ONLINE:

Als je wilt kijken Opvolging , je beste gok is HBO Max.HBO Max, gelanceerd in mei 2020, is een stand-alone streamingplatform dat alle HBO-inhoud biedt die beschikbaar is op HBO Now, samen met een breed scala aan populaire tv-shows, films en Max Originals. Beschikbaar voor $ 14,99 / maand ( maar voor een beperkte tijd $ 11,99 / maand voor het eerste jaar ), Is HBO Max beschikbaar om te streamen op Android-telefoons, tablets en tv's, Apple TV (4e generatie en later), iPhone en iPad (iOS 12.2+), Chromebooks, PlayStation 4, de HBO Max-website , en meer.

Een gratis proefperiode van zeven dagen van HBO Max is beschikbaar voor in aanmerking komende abonnees .

de stem gisteravond optreden

Je kunt ook streamen Opvolging met een abonnement op HBO Now, maar HBO Max is dezelfde prijs en heeft extra inhoud. Een gratis proefperiode van zeven dagen van HBO Now is beschikbaar voor in aanmerking komende abonnees .

IS OPVOLGING OP HULU?

Je kunt niet kijken Opvolging op Hulu met een traditioneel account, maar je kunt de serie streamen door HBO Max toe te voegen aan je Hulu-abonnement. HBO Max is meestal beschikbaar voor $ 14,99 / maand op Hulu , maar de streamingdienst biedt momenteel HBO Max aan voor $ 11,99 / maand voor de eerste twaalf maanden .

KAN IK KIJKEN OPVOLGING OP AMAZON?

Ja! Individuele afleveringen ($ 3,99 / $ 2,99) en volledige seizoenen ($ 14,99 / $ 9,99) van Opvolging zijn beschikbaar om te kopen op Amazon . Je kunt de serie ook streamen op Prime Video door HBO toe te voegen aan je Amazon-account ($ 14,99 / maand). Een gratis proefperiode van zeven dagen is beschikbaar voor in aanmerking komende abonnees .

Waar te streamen Opvolging