Wachtrij En A

'Jeopardy!' Gastgastheer David Faber breekt Matt Amodio's riskante dagelijkse dubbel, Alex Trebek-vergelijkingen en meer

Welke Film Te Zien?
 

Toen CNBC-anker David Faber de . nam Gevaar! podium eerder deze week had het publiek geen idee wie hij was . Maar Faber vindt het niet erg - sterker nog, hij zegt dat dit soort feedback van fans een van zijn twee favoriete soorten reacties is om te ontvangen. Zijn andere favoriet? Vergeleken met wijlen Alex Trebek natuurlijk. Dankzij zijn achtergrond in tv-uitzendingen en ingetogen persona on-air, krijgt Faber de vergelijkingen.

ufc 262 live stream gratis

Het was natuurlijk erg leuk om alle positieve reacties te zien binnenstromen, zegt Faber over de tweets. Maar ik moet zeggen, het is niet zo dat ik ze heb gecontroleerd voor de andere gastgastheren, dus ik kan niet meten of dat typisch is of dat mensen aardiger tegen me zijn.(Opmerking: Gevaar! kijkers waren snel de huidige kampioen verslaan voor zijn bizarre antwoordtechniek, dus het is veilig om te zeggen dat deze mensen eerlijk zijn met hun lof.)Terwijl Faber zijn laatste twee dagen ingaat als presentator van de ABC-quizshow, Krijsen op straat anchor sprak met RFCB over de winnende reeks van Matt Amodio, vergeleken met Trebek, en waarom hij graag in aanmerking zou komen voor het permanente hosting-optreden.

RFCB: Wat vind je van de reactie op je eerste paar dagen hosting? Gevaar! ?David Faber: Ik voel me gevleid. Hoe kon ik niet gevleid zijn? Zoals ik al zei, ik ken Twitter redelijk goed. Kritiek ben ik zeker niet vreemd geweest. Het is erg vleiend dat er zo weinig mensen zijn die iets negatiefs hebben gezegd en zovelen die duidelijk heel veel positieve dingen hebben gezegd. De vergelijkingen met Alex zijn bijzonder aardig en oprecht voor mij. Ze geven me het gevoel dat ik het goed heb gedaan.

Foto: GevaarHeb je veel naar de hosting van Alex Trebek gekeken om je voor te bereiden op deze rol?

Ik deed het, ik deed het. Ik zei dat in het interview dat ik gaf Gevaar! — Ik zou naar huis gaan, naar Netflix gaan en elke dag vier, vijf, zes afleveringen kijken. Dus ja, ik heb me zeker op hem gefocust. Ik heb geen van de andere gastgastheren bekeken. Ik zou er af en toe naar kijken, maar niet om iets te leren. Van hem leren was duidelijk - of in ieder geval proberen te leren.

Welk deel van je carrière heeft je voorbereid om deze gast-hostende rol op je te nemen?

Het is niet zozeer de journalistiek, die de kern is geweest van wat ik de afgelopen 34 jaar en bijna 28 op tv heb gedaan - dat is waar ik bekend om sta, eigenlijk een verslaggever zijn. Telefoongesprekken voeren. Verhalen breken. Documentaires maken. Maar het is echt meer het tv-aspect ervan. Omdat ik net zoveel jaren live op televisie ben als ik, zijn er niet veel dingen die me kunnen storen. Ondanks dat Gevaar! was een heel ander dier - en geloof me, heel uitdagend - ik was tenminste in staat om hopelijk gewoon mezelf te zijn, en toch relatief kalm en gelijkmatig te blijven. Dat komt doordat ik al zo lang op tv ben als ik, met zoveel verschillende situaties te maken heb gehad als je onvermijdelijk doet als je het zo lang doet.

Hoe was het filmen met Matt Amodio toen hij bezig was met winnen?

Ik kan natuurlijk niet bespreken wat er gaat komen. Maar ik was onder de indruk van hem, vooral [de aflevering van 3 augustus], waarin hij dat wel deed een dagelijkse verdubbeling van $ 13.000 - al het geld dat hij had. Het was duidelijk het keerpunt in het spel, want als hij het niet goed had gedaan, zou hij in een moeilijke positie hebben gezeten. Hij had daar minstens één, zo niet twee concurrenten. Dat was moedig.

Het is grappig; toen ik de show deed, waren we redelijk ver uit elkaar. Er zijn zoveel dingen waar je als host op gefocust bent. Ik ben op zoek naar wie er binnenkomt. Wat interessant was om het op tv te zien, is kijken naar al zijn maniertjes. Ik had geen idee dat hij dat voorovergebogen ding deed! Ik heb zeker een aantal dingen gezien als kijker die ik niet als gastheer zag.

cowboy bebop ik hou van het soort vrouw

Foto: ABC

Sommige mensen zijn een beetje overstuur dat hij prompts beantwoordt met het woord What's in plaats van Who's. Is dat je opgevallen tijdens het filmen?

Ik was me ervan bewust, maar ik was er niet op gefocust. Waar ik me op concentreerde, vooral tijdens Double Jeopardy, was: heb je gezegd wat of wie? Het feit dat hij ze een beetje ongepast heeft gebruikt - de rechters, het stoorde hen niet. Dus het kan me niet schelen.

Maar als je kijkt, en ik weet het nu natuurlijk: je kunt iets verkeerd uitspreken, maar ze zullen het je geven. Zolang je er een Wie of Wat voor zet - zelfs als het niet het juiste gebruik is - zullen ze dat blijkbaar ook doen, zolang je het juiste antwoord krijgt.

Hoe was het filmen rond je dagelijkse werk?

Het waren vijf shows. Ze waren net van LeVar Burton gekomen, wat ik natuurlijk niet volgde omdat het allemaal opeenvolgend is. Maar ja, het is krap. Het zijn een paar lange dagen, daar bestaat geen twijfel over. Je wordt hierin gegooid en je krijgt een beetje repetitie, wat geweldig is, het personeel is geweldig. De producers, de EP, iedereen die bij de show betrokken is, is geweldig. Maar het is niet gemakkelijk voor iemand die dit heeft gedaan, dat kan ik je verzekeren. Ik denk dat ze aanpassingen hebben gedaan terwijl ze samen met de gastgastheer bewogen om dingen uit te zoeken, dus de mensen die het het eerst deden - Katie en enkele anderen - ik weet zeker dat het nog moeilijker voor hen was. Gewoon omdat er bepaalde dingen waren waarvan ze dachten dat ze het mensen gemakkelijker konden maken.

Jij jezelf gespeeld Gevaar! - hoe was de receptie toen je aan het spelen was, versus zoals je hebt gehost?

Nou, ik heb veel meer feedback gekregen over hosting dan toen ik speelde. Maar dat was echt leuk, en gelukkig heb ik gewonnen. Ik dacht dat ik er maar één geweldig zou hebben Gevaar! geheugen, maar gelukkig heb ik meer dan dat. Spelen? Nuttig, nuttig om het gedaan te hebben. Maar niet zo nuttig, in termen van echt goed werk leveren als gastheer.

Hoe ging het met de aanwijzingen? Had je technieken om ze bij te houden?

zal ferrell jimmy fallon

Ze geven je letterlijk een gigantische pagina voor elke show met Jeopardy, Double Jeopardy en Final Jeopardy. Ik bracht ze terug naar mijn hotel en legde ze op het bed; heb het net allemaal bekeken. Ik heb de avond ervoor geprobeerd alles door te nemen, tot op zekere hoogte, tot op zekere hoogte, zodat ik tenminste tot op zekere hoogte bekend was met elke aanwijzing. Dan, de volgende ochtend, bespreek je alles met het personeel, wat geweldig is.

Wat was het moeilijkste aan gasthosting?

Elke show heeft zijn eigen eigenaardigheden, zeker Gevaar! . Er waren er waarvan ik me bewust was, nadat ik ernaar had gekeken, maar er zijn er ook die je alleen kunt begrijpen als je de gastheer bent. Je neemt deze allemaal op één dag op, dus je boekt niet echt veel vooruitgang. Maar zelfs op de dag zelf kon ik beginnen te begrijpen hoe dingen worden gedaan, hoe ik ze een beetje beter kan doen, meer in het moment zijn. Het moeilijkste was alleen dat de show in een meedogenloos tempo beweegt. Je moet elke seconde gefocust zijn. Je kunt je aandacht niet afleiden.

Heb je interesse om het vaste hosting optreden op je te nemen? [ Opmerking: dit interview was voltooid voordat het nieuws bekend werd dat Mike Richards is de potentiële vaste gastheer van de serie . ]

Ik denk dat ik er heel goed in zou zijn, eerlijk gezegd. En als ze me de baan zouden aanbieden, zou ik die aannemen. Ik heb geen idee waar ze op dit moment echt staan. Mijn verwachting zou zijn dat ze misschien al een beslissing hebben genomen, simpelweg vanwege wat vroeger hun opnameschema was - tenzij ze later beginnen dan normaal.

Hoe voelt het om vergeleken te worden met Alex Trebek?

Het is echt ongelooflijk vleiend. Nadat ik een keer met hem had gespeeld maar hem urenlang in voorbereiding had bekeken, kreeg ik echt waardering voor hoe ongelooflijk goed hij was. En hoe veeleisend de baan op zijn eigen manier is. Nu, het is iets waar ik nog meer inzicht in heb, omdat ik het heb gedaan - zij het slechts voor vijf shows. Het geeft me het gevoel: Nou, ik moet iets goed hebben gedaan, als mensen die vergelijking willen maken. We hebben een zekere overeenkomst in de manier waarop we eigenlijk omroepen zijn. Ik denk dat Alex op zijn eigen manier altijd redelijk ingetogen was. Hij maakte het nooit over zichzelf, en ik ga door met datzelfde soort persona op tv. Het gaat om het nieuws. Het gaat erom wat ik je vertel. Het gaat om de reportage die ik heb gemaakt, het gaat er niet om dat ik een spektakel van mezelf maak.

Er zijn twee [reacties] die ik leuk vind: degenen die mij vergelijken met Alex, en degenen die zeggen: ik heb geen idee wie je bent, maar je hebt het geweldig gedaan!

waar woont canelo?

Gevaar! uitgezonden doordeweekse avonden op ABC op 7/6c.

Dit interview is bewerkt voor duidelijkheid en lengte.

Waar te kijken Gevaar!