Andere

League of Legends-serie, Arcane, komt naar Netflix

Welke Film Te Zien?
 

Meer:

Een animatieserie gebaseerd op de videogame League of Legends komt naar Netflix. De series, Arcane , werd voor het eerst aangekondigd in 2019 door Lol producer Riot Games en Netflix hebben vandaag bevestigd dat de show dit najaar op het platform beschikbaar zou zijn.

Terwijl je de teaser kunt bekijken voor de serie met Lol protagonisten Vi en Jinx, de officiële League of Legends YouTube-kanaal gaf een nog gedetailleerder beeld van de serie en de productie achter de schermen, die je kunt vinden hier .

De League of Legends multiplayer online battle arena-game heeft een toegewijde fanbase, met meer dan 100 miljoen actieve maandelijkse gebruikers, en als gevolg van de populariteit van de game en gepassioneerde fans, begon Riot Games met het ontwikkelen van de Arcane series ruim voordat Netflix erbij betrokken raakte. De game zelf heeft een T voor Teen-classificatie en Greg Street, hoofd van de creatieve ontwikkeling van Riot, legde uit dat De Hollywood Reporter dat de nieuwe serie, ondanks dat ze geanimeerd is, niet voor een jong publiek zal zijn.Het is geen luchtige show. Er zijn een aantal serieuze thema's die we daar onderzoeken, dus we zouden niet willen dat kinderen afstemmen en iets verwachten dat het niet is, zei Street. De serie duikt in de achtergrondverhalen van veel van de gevestigde personages in de Liga universum, hoewel details over welke personages precies zullen verschijnen, nog niet zijn vrijgegeven.

League of Legends heeft wereldwijde ijver en fandom geïnspireerd en we zijn verheugd de thuisbasis te zijn van de eerste televisieserie die zich in dit universum afspeelt, Arcane . De serie belooft een visueel spectaculaire thrill ride te worden waarbij de kijkers op het puntje van hun stoel zullen zitten, zei Dominique Bazay, Director, Original Animation voor Netflix, over de serie. Arcane is de laatste in een recente reeks van op videogames geïnspireerde programmering op Netflix, die varieerde van Resident Evil naar The Witcher .