Ander

'Mare of Easttown'-ster Evan Peters hoopt dat ze seizoen 2 doen

Welke Film Te Zien?
 

Evan Peters is klaar voor meer Merrie van Easttown . In een interview op 19 augustus met Amusement vanavond , sprak de acteur zijn steun uit voor de door Kate Winslet geleide HBO-serie die mogelijk terugkeert voor seizoen 2.

Yellowstone nieuwe seizoen start

Ik hoop dat ze nog een [seizoen] doen, want ik zou het graag zien en Kate het nog een keer zien doen, zei hij.Peters ontving een Emmy-nominatie voor een bijrol voor het spelen van Colin Zabel, een jonge detective van buiten de stad die gecharmeerd raakt van Winslet's Mare Sheehan terwijl ze een reeks gruwelijke misdaden onderzoeken. Spoiler alert: In een hartverscheurende wending werd Colin onverwachts gedood in aflevering 5, terwijl hij en Mare een reddingsmissie uitvoerden.De acteur grapte dat hij nog steeds een manier kon vinden om in seizoen 2 te verschijnen, wat suggereert dat ze een flashback zouden kunnen doen, met Colin in een andere bar.

de vrijgezellenfeesten 2021

Peters' meer gefundeerde optreden als Zabel was misschien verrassend voor kijkers die zijn gedurfde, opmerkelijke werk op shows als Amerikaans horror verhaal en WandaVision .Ik hou er gewoon van om groot te worden. Ik vind het zo leuk, en sommige van mijn favoriete acteurs zijn hele grote acteurs. Maar dit was een tegenovergestelde richting, zei Peters. We wilden [Zabel] heel natuurlijk en echt en een beetje afgezwakt maken.

Uiteindelijk is Peters dankbaar dat mensen zo reageerden op de show.heeft Jedediah Bila haar baby gekregen?

Gegeven Merrie van Easttown 's succes, het is geen verrassing dat veel fans schreeuwen om een ​​tweede seizoen. De finale van de show werd de best bekeken aflevering op HBO Max ooit na de release. Het ontving 16 Emmy-nominaties, waaronder uitstekende gelimiteerde of anthologiereeksen en een uitstekende hoofdactrice-knik voor Winslet.

Klopt, we mogen naar het evenement gaan en het met iedereen vieren en het glas heffen op de show en iedereen die er zo hard aan heeft gewerkt, voegde Peters eraan toe.

Alle afleveringen van Merrie van Easttown streamen nu op HBO Max.

Stroom Merrie van Easttown op HBO Max