'No Time for Shame' Netflix-recensie: streamen of overslaan?

Welke Film Te Zien?
 

Krijg de 'Halston'-look van Ewan McGregor met deze Tom Ford-zonnebril

Afscheidingsschot: Santiago en Angela lachen op haar bank nadat hij om een ​​meestal vriendelijke, soort griezelige bedankkus heeft gevraagd, en ze geeft enigszins met tegenzin toe.Sleeper Star: Ik heb het gevoel dat Laura of Xhemi (relatief, enigszins) no-nonsense types zijn die voorbestemd zijn om Santiago een GENOEG REEDS tot Jezus toespraak te geven die hem over de bult haalt om zijn verzameling af te maken.De meeste Pilot-y-lijn: Ben ik serieus zo moeilijk? Santiago vraagt. Misschien ben ik. Ik weet het niet. Nou, kom eroverheen!

Onze oproep: STREAM HET. Geen tijd voor schaamte verdient nog een aflevering voordat we een oordeel vellen. Tot nu toe is het levendig en Santiago lijkt grotendeels klaar voor primetime. Maar of het een boeiende blik is op een nieuwkomer in de mode-industrie of gewoon zelfpromotie is, moet nog worden bepaald.

John Serba is een freelance schrijver en filmcriticus gevestigd in Grand Rapids, Michigan. Lees meer van zijn werk op johnserbaatlarge.com of volg hem op Twitter: @johnserba .Stroom Geen tijd voor schaamte op Netflix