Vijfde Brunson

Quinta Brunson lacht om Jimmy Kimmel's respectloze Emmy's Bit: 'Ik zou hem in het gezicht kunnen slaan'

Welke Film Te Zien?
 

Na de Emmy's is er geen kwaad bloed tussen Quinta Brunson en Jimmy Kimmel. Maar de Abbott Elementary de maker zei dat dit woensdag zou kunnen veranderen.

Tijdens de 74e Primetime Emmy Awards van maandag, Kimmel kwam onder vuur te liggen voor het plegen van een beetje te moeilijk tot een beetje en ongemakkelijk op de vloer van het Emmy-podium blijven terwijl de eerste winnaar Brunson haar prijs voor Outstanding Writing in ontvangst nam Abbott basisschool.Voorafgaand aan de overwinning van Brunson sleepte Will Arnett een schijnbaar levenloze Kimmel aan zijn voeten en grapte hij dat hij dronken was flauwgevallen nadat hij in zijn categorie had verloren. Maar in plaats van met pensioen te gaan nadat de prijs was uitgereikt, bleef Kimmel op de grond aan de voeten van Brunson voor haar toespraak.De keuze van Kimmel werd op sociale media bekritiseerd als onaangenaam, irritant 'klootzakgedrag'. Fans van Brunson beweerden dat de stunt haar grote moment weghaalde, maar toen hem werd gevraagd naar het stukje na haar overwinning, had Brunson vriendelijke woorden over Kimmel en Arnett.

live stream abc online gratisIn een video gedeeld door Verscheidenheid , lacht Brunson het stukje van Kimmel weg en legt uit: 'Ik weet het niet. Ik weet het niet echt - ik ken Jimmy Kimmel en ... ik had het gevoel dat het beetje me niet zoveel stoorde. Ik weet niet wat het internet denkt.”

Brunson vertelde verder dat Kimmel haar haar eerste grote nachtelijke plek gaf en een van de... Abbott Elementary 's eerste fans. 'Ik denk dat ik op dat moment gewoon heel blij was dat Jimmy daarboven was,' zei ze. 'Ik beschouw hem een ​​beetje als een van de komische peetvaders. Ik ben een grote fan van Will Arnett. Dus ik zat helemaal in het moment.”Jonas Brothers Disney Show

'Ik weet het niet. Morgen ben ik misschien boos op hem. Ik ga woensdag naar zijn show, dus misschien sla ik hem in zijn gezicht. Ik weet het niet, we zullen zien wat er gebeurt', besloot Brunson.

Ondanks het drama op het podium had Brunson gisteravond veel te vieren. Abbott Elementary ontving zeven Emmy-nominaties en nam drie prijzen mee naar huis, waaronder haar Outstanding Writing for a Comedy Series-prijs, Outstanding Casting for a Comedy Series en Sheryl Lee Ralph's Outstanding Supporting Actress in een Comedy Series .

Kimmel heeft nog geen commentaar gegeven op de Emmy-controverse, maar zoals Brunson al zei, zullen ze het waarschijnlijk uitpraten wanneer ze zijn show op woensdag bezoekt. Blijf kijken!