Stream Het Of Sla Het Over

'Réunions' Acorn TV Review: streamen of overslaan?

Welke Film Te Zien?
 

Een van de dingen waar tv in de afgelopen decennia een expert in is geweest, is het vermogen om uit bijna niets gezinnen te creëren en ze geloofwaardig te maken. Mensen op een werkplek, of kinderen die in een nieuw gezin komen, enz. Maar een van onze favoriete manieren is dat iemand een familie ontdekt waarvan ze niet wisten dat het bestond, en ze leerde kennen. Dit, samen met een prachtig tropisch landschap, is het thema van een nieuwe Franse dramedie op Acorn TV.

VERGADERINGEN : STREAM HET OF SLA HET OVER?

Openingsschot: We zien een paar laarzen met hoge hakken op een fiets trappen. Dan zien we iemand anders in een harig kostuum stappen, althans van wat we zien aan de voeten.De kern: Jérémy Riviere (Loup-Denis Elion) en zijn vriendin Chloé (Laëtitia Milot) hebben moeite om rond te komen in Roubaix. Ze is een kapper, hij is werkloos en heeft allerlei baantjes zoals het uitdelen van folders in een pandapak. Ze heeft net 4000 euro geleend om de gemiste hypotheekbetalingen af ​​te betalen. Maar hij krijgt te horen dat de vader die hij nooit heeft gekend, net is overleden, en hem de helft van een resort op het eiland Réunion heeft nagelaten. Jérémy komt er ook achter dat hij een halfbroer heeft die hij nooit heeft gekend.Het hele gezin vliegt naar Reunion: Jérémy en Chloé, hun zoon Enzo (Mathis Larobe), Chloé's tienerkinderen Maxime (Matteo Perez) en Vanessa (Marie de Dinechin), en de tienervader Dom (Nicolas Chupin), die helpt bij de verzorging van alle drie de kinderen. Chloé zegt dat ze voor de kaartjes heeft gezorgd. Ze worden ondergebracht in een luxueus resort en ze ontmoeten allemaal Jérémy's halfbroer Antoine Bouville (Nicolas Bridet). Ten eerste is Jérémy verrast dat zijn broer blank is. Ten tweede vertelt Antoine Jérémy dat hij dit weelderige resort net beheert, en hij neemt Jérémy en Chloé mee naar het ietwat vervallen resort dat hun vader bezat. Het ergste is niet de toestand of de onverschillige werknemers; het is dat het resort een hoop schulden heeft.

Jérémy denkt dat hij de erfenis moet weigeren en gewoon terug moet gaan naar Roubaix en nog meer moet worstelen - en ook moet uitzoeken hoe hij alles kan betalen wat Dom op de rekening heeft gezet, in de veronderstelling dat hij het goed had met de eigenaar. Maar Chloé, die nog eens 4.000 euro heeft geleend om ze naar het eiland te krijgen, ziet het potentieel in het resort en vindt dat ze moeten blijven, het opknappen en het runnen. Jérémy vindt het een gek idee, en Antoine ook.Nadat Antoine's vrouw Victorie (Sara Martins) Antoine heeft aangemoedigd om met zijn broer en zijn gezin te gaan eten, begint ze ook aan het plan te twijfelen. Maar Antoine denkt dat hij zijn gastvrijheidsexpertise kan gebruiken om hen in ieder geval te helpen dingen van de grond te krijgen. Hij denkt dat hij en Jérémy elkaar in ieder geval kunnen leren kennen. Dus lieten Jérémy en Chloé de familie weten wat hun plannen waren. Dom vindt het geweldig; Enzo vindt het geweldig; Max is opgewonden omdat hij Antoine's dochter Lucie (Olenka Ilunga) leuk vindt; Vanessa wil er geen deel van uitmaken, tot het punt waarop ze het leven van haar moeder en vriendje ellendig wil maken.

Foto: Ronan Lechat / FTV / KWAIAan welke shows zal het u herinneren? In toon, Vergaderingen voelt veel als Newhart gekruist met Het aparte stel , maar met gezinnen op sleeptouw.

Onze mening: Vergaderingen , gemaakt door Isabelle Dubernet en Éric Führer, is een show die een beetje een ongelooflijke sfeer heeft, vooral omdat het aanvoelt als een misverstand op de televisie uit de jaren zeventig. Wauw, onze problemen zijn voorbij! We hebben een erfenis! Wacht wat? Mijn lang verloren gewaande vader heeft deze plek de grond in gelopen? In het begin voelt de plot zo cliché aan dat we ons afvroegen hoe de makers een seizoen van zes afleveringen kunnen creëren dat meer is dan alleen gekke plot-bedenkingen.

Maar dan nestelt iedereen zich en komen we meer te weten over Jérémy en Chloé, en ook over Antoine. Het lijkt erop dat hij niet al te veel geeft om zijn pas ontdekte broer of zijn ongewone familie. Maar als zijn vrouw hem dan overtuigt om wat dieper te verbinden, verandert hij zijn standpunt, niet alleen ten aanzien van Jérémy, maar ook ten aanzien van het hotel waarvan hij de helft bezit (dat is tenminste wat we dachten).

Het toont het potentieel dat Vergaderingen zal ongeveer meer zijn dan Jérémy en Chloé die dit resort proberen te runnen, en zelfs de verschillende problemen die hun gemengde familie heeft met het zijn op dit eiland in de buurt van Madagaskar in plaats van thuis in Roubaix. We zouden willen dat we wat meer van hun leven in Roubaix hadden gezien voordat ze naar Reunion gingen, maar zo gaan deze shows meestal niet. En het lijkt er ook op dat we niet veel interactie met de lokale bevolking of andere dingen zullen zien op dit eiland in de Indische Oceaan dat technisch gezien deel uitmaakt van Frankrijk.

Maar wat we zullen zien is dat Jérémy en Antoine elkaar leren kennen, evenals Max en Lucie. Ook neemt Antoine een groter risico op het resort dan Victorie had verwacht, wat van invloed zal zijn op hoe hij met zijn broer overweg kan. Dan is er Dom, die nog steeds erg betrokken is bij het gezin, ondanks dat hij Chloé's ex is. Dit alles zal het drama en de komedie van deze show drijven, en we hopen dat het cliché snel plaatsmaakt voor op personages gebaseerde verhaalelementen.

Seks en huid: Geen.

Afscheidingsschot: Antoine vertelt Victorie dat hij zijn baan heeft opgezegd om Jérémy te helpen bij het runnen van het resort. Victorie herinnert haar man er boos aan dat hij zijn aandelen heeft verkocht en dat hij niets te zeggen heeft over hoe de zaak wordt beheerd.

Sleeper Star: We willen zien waar de schattige tienerromantiek tussen Max (Perez) en Lucie (Ilunga) naartoe gaat; ze leek hem aardig te vinden, en hij was opgelucht dat ze geen bloedverwanten waren. Er is dus potentieel voor die verhaallijn om een ​​goed B-verhaal te worden.

De meeste Pilot-y-lijn: We zijn niet zeker over het karakter van Dom. Hij lijkt er te zijn voor komische opluchting, maar hij lijkt ook incompetent te zijn als verzorger. Een beetje meer van dat achtergrondverhaal zou goed zijn.

Onze oproep: STROOM HET. Terwijl het begin van Vergaderingen leunt een beetje op het dwaze, de uitvoeringen zijn over het algemeen goed en er is echt potentieel voor een hartverwarmend verhaal over twee broers die nooit wisten dat ze bestonden om een ​​echt gezin te worden.

Joel Keller ( @joelkeller ) schrijft over eten, entertainment, ouderschap en techniek, maar hij houdt zichzelf niet voor de gek: hij is een tv-junkie. Zijn schrijven is verschenen in de New York Times, Slate, Salon, RollingStone.com, VanityFair.com, Fast Company en elders.

Stroom Vergaderingen Op Acorn TV