Andere

De Ranch: Wie heeft Nick neergeschoten?

Welke Film Te Zien?
 

Meer:

De boerderij Deel 7 eindigde… met een knal. Letterlijk.

Eerder vandaag verschenen de eerste tien afleveringen van het laatste seizoen van De boerderij première op Netflix. Terwijl het nieuwe seizoen bekende onderwerpen behandelde - de tumultueuze relatie van Colt en Abby, de romantiek van Beau en Joanne, de voortdurende strijd van Colt en Beau met Lisa Neumann van Neumann's Hill - eindigde deel 7 ook met een whodunit.Een van de belangrijkste verhaallijnen van het nieuwe seizoen is de aanhoudende neerwaartse spiraal van Mary (Megyn Price), de ex-vriendin van Rooster en de ex-vrouw van Luke. Naarmate het seizoen vordert, gaat Mary van een geïmproviseerd huwelijk in Las Vegas om heroïne te gebruiken en weer in contact te komen met haar dreigende ex-man Nick (Josh Burrow). Boerderij handen herinneren zich misschien Nick uit de finale van deel 5 waarin hij inbrak in Rooster's hut, een pistool trok en een dreigend ultimatum afleverde: je hebt twee keuzes: pak die tas en verdwijn of je kunt gewoon verdwijnen.In de finale van deel 7 informeert Abby (Elisha Cuthbert) Beau, Colt en Luke dat Nick terug is in de stad. Hoewel Luke de ex-man van Mary niet kent, geeft Colt Nick eigenlijk de schuld van Rooster's dood. Een voor een vertrekken Beau, Colt en Luke om Nick te confronteren.

primordiaal netwerk op aanvraag

Deel 7 eindigt met Nick die zijn trailer betreedt en vraagt: Wat doe je hier verdomme? gevolgd door een schot. Naar zwart vervagen. Dus wie is de boosdoener? Wie heeft (vermoedelijk) Nick neergeschoten? We zullen moeten wachten tot deel 8 voor een antwoord, maar hier is een kort overzicht van de waarschijnlijke verdachten.MOOIE BENNETT

De boerderij wil je doen geloven dat Beau de meest waarschijnlijke boosdoener is. In de aflevering Reckless van deel 6 is Beau degene die Nick dwingt de stad te verlaten.

Beau: Pak je spullen bij elkaar en ga.
Nick: Waarom zou ik in godsnaam naar je luisteren?
Beau: Omdat ik een 72-jarige man ben die het niet erg zou vinden om de rest van zijn leven in een cel van acht bij tien door te brengen.In de laatste momenten van deel 7 grijpt Beau een pistool en vertelt Abby en Joanne dat hij gaat doen wat hij de vorige keer had moeten doen. Alle tekenen wijzen naar Beau, daarom denk ik niet dat hij het is. Een meer waarschijnlijke optie is dat Abby de politie belt nadat Colt is vertrokken, agent Wilkerson is degene in de trailer, Nick reikt naar een pistool of trekt op hem en Wilkerson schiet Nick neer.

COLT BENNETT

Zoals hierboven vermeld, geeft Colt Nick de schuld van Rooster's dood, dus hij heeft zeker het motief om hem neer te schieten. De twee hebben een geschiedenis van slecht bloed, zelfs in een vuistgevecht tijdens de eerste aflevering van deel 6.

Ashton Kutcher's Colt laten worden een echte moordenaar aangezien de serie afloopt, lijkt het geen haalbare optie. Ik zou heel, heel verbaasd zijn als Colt degene is die de trekker overhaalde.

stream macy's parade nbc live

LUKE MATTHEWS

Ik denk dat Nick Luke niet eens kent, dus die van hem. Wat doe jij hier verdomme? vraag heeft geen zin als Luke in zijn trailer zit. Luke als de schutter werkt alleen als Dax Shepard is niet beschikbaar voor deel 8 vanwege zijn toewijding aan Zegen deze mevrouw en zelfs dan is het een streling.

De niet zo voor de hand liggende verdachten:

HAAN

Rooster die terugkeert om Nick neer te schieten is technisch mogelijk, maar uiterst onwaarschijnlijk .

MARIA

Vanuit een verhalend perspectief lijkt deze (of de bovenstaande Wilkerson-optie) de meest waarschijnlijke optie. Deel 7 belichtte Mary's worstelingen, dus het personage dat haar ex-man neerschiet, is verhalend logisch. Ze heeft een tumultueuze geschiedenis met Nick en Mary is slechts een terugkerend personage, dus haar naar de gevangenis sturen zou geen enorme impact hebben op de laatste tien afleveringen. Een andere optie is dat Colt, Beau en Luke haar helpen de misdaad te verdoezelen (of ze kunnen allemaal beweren dat het zelfverdediging was).

Wie heeft Nick neergeschoten? We zullen moeten wachten tot deel 8 om erachter te komen.

GERELATEERD: Wie is Josh Burrow? Hier is alles wat je moet weten over Nick van 'The Ranch'

Waar te streamen? De boerderij