Ander

Steelers vs. Raiders Live Stream: hoe de Steelers-Raiders-game live te bekijken

Welke Film Te Zien?
 

Live vanuit Heinz Field organiseren de Pittsburgh Steelers de Las Vegas Raiders in week 2 van het NFL-seizoen!

Dit is een fascinerende matchup. Vorige week behaalden de Steelers een indrukwekkende overwinning op de weg tegen de gevaarlijke Buffalo Bills, terwijl de Raiders de Baltimore Ravens overleefden op Maandagavond voetbal . De Steelers staan ​​momenteel gelijk voor de eerste plaats met de Cincinnati Bengals in de AFC North, terwijl de Raiders gelijk staan ​​met ... elk AFC West-team sinds alle vier de squadrons (Chiefs, Broncos, Chargers) zegevierden in week 1. Kan Derek Carr leiden Las Vegas naar een 2-0 start, of zullen Ben Roethlisberger en het bedrijf week 2 ongeslagen verlaten?Hier leest u hoe u de Steelers vs. Raiders-game live online kunt bekijken.HOE TIJD BEGINT HET SPEL STEELERS VS RAIDERS?

De Steelers/Raiders-wedstrijd van vandaag begint om 13:00 uur. ET op CBS en Paramount+.

STEELERS VS RAIDERS LIVE STREAM-INFORMATIE:

Als u een geldige kabelaanmelding heeft, kunt u de Steelers-wedstrijd van vandaag live bekijken op de CBS-website of CBS-app . Je kunt ook een Steelers/Raiders-livestream vinden via een actief abonnement op Paramount+ (meer daarover hieronder) . De NFL-game die je op CBS wordt aangeboden, is echter afhankelijk van je locatie. Een kaart met volledige dekking van FOX- en CBS-games is te vinden op 506sports.com .Paramount+ biedt de Essential-abonnement (beschikbaar voor $ 4,99 / maand of $ 49,99 / jaar) en een advertentievrij Premium-abonnement ($ 9,99/maand of $ 99,99/jaar). Hoewel het Essential Plan normaal gesproken geen lokale CBS-livestream bevat, biedt het plan wel de NFL op CBS, wat betekent dat je de NFL kunt streamen via alle Paramount + -abonnementen. Paramount+ biedt een gratis proefperiode en 25% studentenkorting aan in aanmerking komende abonnees .

HOE DE STEELERS VS RAIDERS-SPEL GRATIS LIVE ZONDER KABEL TE BEKIJKEN:

Je kunt de Steelers-game van vandaag ook live streamen met een actief abonnement op een over-the-top streamingservice die CBS aanbiedt, inclusief fuboTV , Hulu + Live TV , DIRECTV-STREAM, of YouTube TV . FuboTV en YouTube TV bieden gratis proefperiodes voor in aanmerking komende abonnees.Een andere optie voor NFL-livestreams is Yahoo Sports. Live lokale en primetime-games kunnen gratis worden gestreamd via de Yahoo Sports-app en NFL-app .

HOE NFL WEEK 2 TE BEKIJKEN OP NFL REDZONE:

RFCB publiceerde onlangs een artikel met: alles wat je moet weten over NFL RedZone .

Foto: HBO

HOE DE STEELERS-SPEL LIVE OP HULU TE BEKIJKEN:

Hulu + Live-tv ($ 64,99 / maand) abonnees kunnen de Steelers-game live bekijken via Hulu's CBS-livestream. De streamingdienst biedt niet alleen een gratis proefperiode van zeven dagen, maar u kunt ook voor een beperkte tijd besparen $ 10/maand voor de eerste drie maanden .

Bekijk de Steelers vs. Raiders live op Paramount+