Andere

Stream RuPaul's Drag Race Seizoen 13 gratis online

Welke Film Te Zien?
 

Je kunt nooit teveel hebben RuPaul's Drag Race - en VH1 is het daarmee eens! Dat is de reden waarom seizoen 13 veel eerder komt dan we allemaal hadden verwacht, vooral gezien de hele pandemie die zeker van invloed was op de productie. Maar aangezien dragqueens altijd een manier vinden om te verdoven en te stunten, komen de koninginnen van seizoen 13 op tv met de vroegste premièredatum in de herstory van de show: 1 januari!

Dit is precies wat we allemaal nodig hebben om 2021 goed te beginnen, en de diva's en poppen zijn er voor ons. Maar hoe kunnen we er voor hen zijn? Hoe kijk je RuPaul's Drag Race Seizoen 13 live? En kun je kijken Sleep Race gratis online? Vraagt ​​u zich af waar u moet kijken RuPaul's Drag Race ? Je hebt vragen en schat, we hebben antwoorden!Wat tijd doet RuPaul's Drag Race Seizoen 13 kom op?

Genees je oudejaarskater met RuPaul's Drag Race Seizoen 13 wanneer het in première gaat op VH1 op vrijdag 1 januari om 20.00 uur. ET. En waar is een seizoen van? Sleep Race zonder Niet weggestopt ? Net als bij voorgaande seizoenen, RuPaul’s Drag Race: Untucked gaat in première om 21.30 uur ET na een aflevering van 90 minuten.Hoe kun je kijken RuPaul's Drag Race live online?

Als je een kabel-login hebt, kun je het Sleep Race Seizoen 13 première live op VH1.com . Je hebt geen kabel nodig om te kijken Sleep Race leven. Je kunt VH1 bekijken als je een account hebt bij een live tv-streamingdienst, zoals Philo , of Fubo TV . Hetzelfde geldt voor Sling-tv als u voor de Lifestyle Extra betaalt met VH1.

Foto: VH1Kun je streamen RuPaul's Drag Race op Netflix?

RuPaul's Drag Race is niet beschikbaar om te streamen op Netflix als je in de VS woont. En hoewel je de afgelopen seizoenen op andere streamingdiensten kunt streamen - Prime Video heeft seizoenen 1-5, Hulu heeft seizoenen 1-6 en CBS All Access heeft seizoenen 1-10 - moet je nieuwe afleveringen live bekijken via de kabel of een van de diensten hierboven. Je kunt ook afleveringen kopen op VOD (zie hieronder).

Als u echter in het VK woont, RuPaul's Drag Race afleveringen worden wekelijks beschikbaar gemaakt, kort nadat ze op VH1 in de Verenigde Staten zijn uitgezonden. Dat betekent RuPaul's Drag Race Seizoen 13 gaat op zaterdag 2 januari in première in het VK op Netflix.Kun je streamen RuPaul's Drag Race op WOW Presents Plus?

U kunt het niet - als u in de Verenigde Staten woont. Als je buiten de VS woont, kun je misschien gewoon streamen RuPaul's Drag Race op WOW Presents Plus. U kunt uw beschikbaarheid van het land op de WOW Presents Plus-website .

Waar kun je afleveringen van kopen van RuPaul's Drag Race Seizoen 13?

Zelfs als je geen kabel of een live tv-streamingservice hebt, kun je altijd afleveringen afzonderlijk of per seizoen kopen op VOD-services zoals iTunes of Prime Video . Afleveringen worden over het algemeen aan VOD toegevoegd voor aankoop de ochtend nadat ze op VH1 zijn uitgezonden (hoewel er soms vertragingen zijn).

Wie zit er in de RuPaul's Drag Race Seizoen 13 cast?

De cast voor seizoen 13 omvat:

 • Denali
 • Elliott met 2 Ts
 • Gottmik
 • Joey Jay
 • Kahmora Hall
 • Kandy Muse
 • LaLa Ri
 • Olivia Lux
 • Roze
 • Symone
 • Tamisha Iman |
 • Tina Burner
 • Utica Queen

Je kunt ook onze castgids voor seizoen 13 lezen als je meer wilt weten.

RuPaul's Drag Race Seizoen 13 gaat in première op VH1 op vrijdag 1 januari om 20.00 uur. ET.

Waar te kijken RuPaul's Drag Race

southpark nieuw seizoen 2021