Andere

Tiffani Thiessen gaf wat wijze advies aan haar jonge ‘Alexa en Katie’ co-sterren |

Welke Film Te Zien?
 

Alexa en Katie is de nieuwste multi-cam-komedie van Netflix met een bericht. De onweerstaanbaar vrolijke show kijkt naar een typisch tragisch onderwerp: kanker.

Paris Berelc speelt Alexa Mendoza, een zelfverzekerde tiener die kanker met gratie probeert te overwinnen, en Isabel May is haar lieftallige BFF, Katie Campbell. De show volgt de meisjes terwijl ze worden geconfronteerd met de typische ups en downs van de adolescentie, maar met kanker in de mix.De show is een verfrissend tegengif voor enkele van de meer cynische gerechten die tegenwoordig aan kinderen en tieners worden gepresenteerd. In feite grijpt het bijna terug naar een eenvoudiger tijd voor tienerprogrammering, waar morele berichten net zo moeiteloos in een show werden opgenomen als de nieuwste stijlen. Toevoegen aan de throwback-sfeer van de show is het feit dat Gered door de bel aluin Tiffani Thiessen speelt de moeder van Alexa, Lori Mendoza.Het is echt alsof ik mezelf opnieuw zie, zoals in een flashback een klein beetje, vertelde Thiessen aan verslaggevers tijdens een recent Netflix-persevenement toen haar werd gevraagd of ze zichzelf in haar jonge medesterren zag. Het enige verschil is dat we niet zoveel gezinsdynamiek hadden - het ging eigenlijk alleen om de kinderen. Ik zei gekscherend: ‘De telefoons zijn kleiner en dat is het zowat.’ Je kunt nu meer op een telefoon doen dan toen, en dat was gewoon praten. Maar het was ook leuk om het weer een beetje door hun ogen te zien. Je weet dat ik een oude man ben en dat ze dit keer op keer doen.

Foto: NetflixOh, stop ermee, zei Berelc.

wanneer seizoen 4 yellowstone

Vriendin, ik zeg het je, protesteerde Thiessen. Het is niet meer zo spannend nadat je het een dertigtal jaren hebt gedaan. Dus je moet de opwinding opnieuw zien en de nieuwheid dat ze het zien. Dat is alles.Berelc zei toen: Maar je kunt jezelf geen oude heks noemen!

Ik zei niet hag!Thiessen moest toen - onder het lachen vanuit de kamer - uitleggen dat ze echt had gezegd, oud had.Betekenis als een oude is geweest. Zoals ik het al een miljoen keer heb gedaan. Ben er geweest, heb het gedaan.

Berelc had nog steeds geen zelfspot van Thiessen. Al mijn vrienden en zelfs mijn vriend praten altijd over hoe lekker ze is. Ik heb zoiets van ‘What the heck!’ Dus nee als je zegt: ‘Ik ben oud’, ben je dat niet. Alsof je het warm hebt, stop. Alsof het vervelend is als je zegt dat je oud bent.

Afgezien van hete moeders en tienerdrama, gaat Katie & Alexa in de kern over twee dingen: vriendschap en kanker. Ironisch genoeg gaan die twee dingen hand in hand in het verhaal.

Ik denk dat we kanker een beetje proberen te normaliseren. Zoveel als ik weet, is het raar om te zeggen, maar we hebben dit vandaag vrij vaak gezegd, zei Thiessen. Iedereen is getroffen door kanker, op de een of andere manier door kanker geraakt - of ze iemand kennen die iemand kent die iemand kent, of weet je wat ik bedoel? En ik denk dat dit de eerste soort show is waarin ze laten zien hoe mensen met kanker leven. Destijds geloofde ik niet dat mensen er zo naar keken, weet je wel?

Destijds was het bijna als een buitenaards wezen, zei Berelc.

Thiessen reageerde: Tegenwoordig leven mensen er met medicijnen mee.

Berelc zei: je bent nog steeds een normaal persoon, ook al heb je het.

Foto: Netflix

Thiessen voegde er toen aan toe: Het is ook niet het belangrijkste. Het is iets dat helpt bij het creëren van die vriendschap en laat zien waarom de relatie is wat het is en hoe dit hen nog sterker heeft gemaakt.

Nou, dit was een relatie die een tijdje geleden is ontstaan, zei Isabel May. Dit is niet iets dat is begonnen vanwege kanker. Het is iets dat in de loop van de jaren en jaren van ervaringen is verzameld en gevormd. En dat zie je, voel ik, op het scherm.

En in staat zijn om bij die persoon te blijven en aan hun zijde te blijven, wat er ook gebeurt. Dat is een grote boodschap, zei Berelc.

Omdat iedereen een [beste vriend] nodig heeft! Riep Thiessen uit. Bij empowerment van vrouwen gaat het erom mensen op te bouwen, niet af te breken. Je weet wel? Dat is zo veel op tv. Als ik een ander zie huisvrouwen …Rechtsaf? Ik bedoel… Sorry.

Berelc voegde eraan toe: Ja en zelfs in shows zoals Leugenaars of Roddelster - ze zijn allemaal vrienden, maar ze zijn nog steeds ...

En het zijn geweldige shows, begrijp me niet verkeerd, zei Thiessen. Het is geweldig en erg vermakelijk en zorgt ervoor dat je vaak ontsnapt wanneer je naar andere mensen kijkt. Maar dit is anders. Ik vind het lief dat het over twee meisjes gaat die er echt om zijn elkaars goederen en slechte dingen en fouten te accepteren en elkaar op te bouwen en er altijd te zijn, wat er ook gebeurt.

En hoe ze zo verschillend zijn, zei May.De meeste mensen zijn niet hetzelfde en je zult niet altijd iemand vinden die dezelfde voorkeuren en antipathieën heeft als jij. En hoe je daar een relatie en een band mee kunt vormen.

spelen de veulens vandaag

Foto: Netflix

Dus had Thiessen enig advies voor haar jonge tienerco-sterren?

Veel dingen die [ze] je waarschijnlijk niet zullen kunnen vertellen, grapte ze.

Dat is waar, zei Berelc een beetje ondeugend. Ik kan niet zeggen wat de context was. Maar laten we zeggen dat het een goed advies was.

Thiessen zei toen: Dit zijn allebei zeer verantwoordelijke brave meisjes. Hun ouders zijn erg betrokken en steunen ons enorm, en het zijn goede kinderen. Het zijn echt goede kinderen, dat zijn ze. Ik was ook een goede jongen. Ik bedoel, ik heb zeker af en toe enveloppen geduwd.En ik heb altijd geweten dat ik terug moest komen. Ik moest verantwoordelijk zijn. Ik vond het leuk om te doen wat ik deed. En ik wist dat het een beetje kostbaar was en ik wilde dat niet verpesten. En deze meisjes lijken erg op dat.

Ja, we hebben plezier, maar we toch ... zei Berelc.

Ze waren altijd op tijd, ze kenden hun werk. Ze zijn geweldig, zei Thiessen, terwijl ze haar medesterren haar goedkeuring gaf.

Alexa en Katie debuteert op vrijdag 23 maart op Netflix.

Stroom Alexa en Katie op Netflix