Andere

Het waargebeurde verhaal achter Killer Ratings op Netflix

Welke Film Te Zien?
 

'Monterey Pop' is een verbluffende showcase van muzikaliteit uit The Summer of Love

Wanneer komt ‘Pink: All I Know So Far’ uit? Waar te kijken naar de roze documentaire

Souza's televisie- en politiek succes veranderde in 2009. Toen werd hij beschuldigd van het inhuren van huurmoordenaars om vijf mensen te vermoorden in een poging de kijkcijfers van zijn tv-programma te verhogen. Autoriteiten werden voor het eerst achterdochtig over Souza's criminele activiteiten dankzij Boek kanaal verdacht goede dekking. De show was bijna altijd de eerste die de plaats van de misdaad betrad en kreeg vaak exclusieve, grafische beelden van de nasleep. Voormalig politieagent Moacir Jorge da Coasta bevestigde die vermoedens en beweerde dat Wallace Souza hem had omgekocht om een ​​van de moorden te plegen.

Na de arrestatie van zijn zoon, de arrestatie van zijn voormalige producer Vanessa Lima en het ontwijken van zijn eigen arrestatie, werd Souza onder meer beschuldigd van moord, drugshandel, vorming van een criminele bende. Hij werd op 9 oktober 2009 gearresteerd, maar hij heeft niet lang in de gevangenis gezeten. Wallace Souza stierf ongeveer een jaar later in 2010 aan een hartaanval.Is er nog een show over Wallace Souza?

Hoe wist je dat er meer achter dit verhaal zat? Het Braziliaanse misdaaddrama Sangue-pact , vertaald naar Blood Pact , is losjes gebaseerd op Souza's leven. Je kunt het bekijken Netflix nu .Kijk maar Killer-beoordelingen op Netflix