The Voice Fans verontwaardigd nadat acht (!) Deelnemers binnen één nacht vertrekken

Welke Film Te Zien?
 

De stem laat dit seizoen geen ruimte voor fouten. Dinsdagavond klopte de zangwedstrijd niet één, niet twee, maar acht deelnemers terwijl het zijn poule verkleinde van 17 naar 9. Fans waren begrijpelijkerwijs overstuur over de woeste eliminatie van de Live Playoffs, en ze uitten al snel hun teleurstelling dat bepaalde deelnemers naar huis gingen terwijl anderen - waaronder een paar middelmatige countryzangers - bleven. Een bijzonder gefrustreerde kijker vatte het het beste samen: dat is onzin.In voorgaande jaren De stem Tijdens de Live Playoffs zijn meerdere deelnemers in één nacht naar huis gegaan, maar het is zeldzaam om acht (!) Deelnemers te zien vertrekken. Volgens Yahoo , de enige andere keer dat de deelnemerspool in één klap van 17 naar 9 is gedaald, was vorig seizoen, toen de productie werd stilgelegd vanwege COVID-19. Ondanks dat we deze keer een sterkere groep hebben, De stem kozen ervoor om de zaken opnieuw vroegtijdig af te zwakken, wat betekende dat fans afscheid moesten nemen van veel van hun favoriete deelnemers.Gedurende de aflevering van dinsdag kregen countryzangers als Tanner Gomes en Ben Allen consequent lof van de juryleden, terwijl de pop-, alternatieve en folksterren van het seizoen buiten de boot bleven staan. Nadat ze haar team had zien optreden, nam Gwen Stefani de verbijsterende beslissing om Allen te redden van Payge Turner, een alt-artiest met een stem die anders is dan die van haar medeconcurrenten. Oh mijn god, dit is zo moeilijk! zei ze, nadat ze Allen had gered. Ik zweer het, ik speel gewoon een spelletje.

Het volstaat te zeggen dat fans niet zo blij waren met de games van Stefani. De stem demografisch met hun obsessie voor (blanke mannelijke) middelmatige countryzangers verpest de show voor iedereen, tweette een kijker. Ik kan niet geloven dat Gwen de keuze heeft gemaakt die ze heeft gemaakt, schreef een andere. Gwen, je hebt een grote fout gemaakt.

Disney Channel-schema 2021

Allen was niet de enige countryzanger die werd gered. Later in de show stemden kijkers om een ​​van de deelnemers van John Legend te redden, en - je raadt het al - ze kozen voor countrycrooner Bailey Rae. Nogmaals, kijkers thuis uitten hun ongenoegen over de keuze van Amerika. Ik hou van country, maar dat meisje is de zwakste countryzanger van de show, zei een fan. Wie stemt er in vredesnaam? vroeg een ander.

Zullen De stem Blijft de dominantie van het land bestaan? Stem af op donderdag 3 december om 8 / 7c op NBC om erachter te komen!

Waar te streamen De stem