Andere

Wat is het verschil tussen HBO en HBO Max? Kost HBO Max meer?

Welke Film Te Zien?
 

Meer:

Nu dat HBO Max - de derde HBO-streamingdienst - heeft zich officieel gevestigd als het belangrijkste HBO-platform na de lancering in mei 2020, laten we eens kijken naar enkele van de verschillen tussen de drie. Het meest recente aanbod van WarnerMedia onderscheidt zich als een grote concurrent in de ruimte, met meer dan 10.000 uur programmeren en exclusieve toegang tot de geliefde sitcom Vrienden , samen met talloze originele titels en nu de volledige theatrale lei van Warner Bros. 2021 (vanwege de COVID-19-pandemie). Kost HBO Max naast zijn eigen catalogus alle reguliere content van HBO dan meer dan het oorspronkelijke platform?

Benieuwd welke shows en films er op HBO Max staan? Hier is een volledige lijst van alles.Als het verwarrend lijkt, of als je je op dit moment abonneert op een HBO-service en nieuwsgierig bent naar HBO Max, zijn we er om je te helpen. Dit is wat u moet weten over de nieuwe HBO Max.Wordt HBO Go HBO Max?

Nee. Tot dusver is HBO Go - de HBO-streamingdienst die beschikbaar is voor HBO-kabelabonnees - niet opgenomen in HBO Max. De service blijft hetzelfde, onaangetast door HBO Max. HBO Go-abonnees hebben nog steeds toegang tot hun HBO-programmering via het on demand-platform.

Vervangt HBO Max HBO nu?

Ook nee! Hoewel HBO Max een nieuw alternatief is voor HBO Now, wordt het niet vervangen. Als je je echter al abonneert op HBO Now via HBO, heb je geluk: naast hun huidige HBO Now-abonnement krijgen nieuwe en bestaande abonnees op 27 mei gratis toegang tot HBO Max. Zorg er wel voor dat u zich abonneert HBONow.com en worden gefactureerd via HBO (en niet een derde partij), en je bent klaar om je gratis HBO Max te krijgen.nancy meyers films op netflix

Kost HBO Max meer dan HBO?

HBO Max kost abonnees $ 14,99 / maand (dezelfde prijs als HBO Now). HBO Now- en Charter-klanten werden op het moment van lancering gratis ge├╝pgraded naar HBO Max. Voor HBO-kabelabonnees die niet het geluk hadden om toegang te krijgen tot de Max, lijkt het erop dat de meesten er baat bij zouden hebben om de HBO-add-on uit hun uitzendpakket te verwijderen en zich te abonneren op het HBO Max-streamingplatform.