Ander

Hoe laat gaat 'Foundation' in première op Apple TV+?

Welke Film Te Zien?
 

In de stemming voor wat bedwelmende, epische sci-fi? Apple TV+'s langverwachte bewerking van Isaac Asimov's fundering is eindelijk hier. De serie is een visueel spektakel vol kruisende tijdlijnen, moedige helden en een zeer hete kloonkeizer. De serie gaat de uitdaging aan om het uitgestrekte epos van Asimov tot leven te brengen en doet dit door zich te concentreren op de emoties van de mensen die verstrikt zijn in dit universum.

fundering speelt zich af in een verre toekomst waar de mensheid de sterren heeft veroverd en wordt geregeerd door een verreikend galactisch rijk. Terwijl de heersende wijsheid zegt dat het rijk te groot is om te mislukken, heeft een radicale wiskundige genaamd Hari Seldon (Jared Harris) een theorie ontwikkeld die psychogeschiedenis wordt genoemd en die wiskunde gebruikt om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen. Seldon gelooft dat het rijk binnenkort zal vallen en dat de mensheid in een duister tijdperk zal storten. Het enige sprankje hoop dat Seldon kan bieden, is het idee dat de donkere tijd korter zal zijn als ze een stichting creëren die de kennis van de mensheid omvat, zodat beschavingen niet helemaal opnieuw hoeven te beginnen. Onnodig te zeggen dat dit niet is wat de huidige keizer, broeder Day (Lee Pace), wil horen.nieuwe seizoen Britse bakshow

Apple TV+'s fundering ook sterren Lou Llobell als Seldons beschermeling Gaal Dornick, Leah Harvey als Terminus Marshall Salvor Hardin, Laura Birn als de rechterhand van het rijk, Demerzel, en Alfred Enoch als Seldons geadopteerde zoon Raych.Dus wanneer kun je in deze dichte nieuwe saga duiken? Hier is alles wat je moet weten over wanneer en waar je kunt kijken fundering ...

Foto: Apple TV+Wanneer doet fundering Première op Apple TV+?

De Asimov-aanpassing is bijna hier! De eerste twee afleveringen van fundering — The Emperor’s Peace and Preparation to Live — gaat op donderdag 23 september in première op Apple TV+.

Hoe laat zal? fundering Première?

fundering Afleveringen 1 en 2 zouden om 21:00 uur EST / 18:00 uur PST op Apple TV+ moeten verschijnen. op donderdag 23 september. Dit is een ENORME deal, aangezien Apple TV+-shows meestal zes uur later in première gaan.Ted lasso Seizoen 2 Aflevering 10 en De ochtendshow Seizoen 2 Aflevering 2 zal op dit moment ook in première gaan.

is de grinch een who

Van @Fundering_ ’s epische debuut voor @TedLasso 's Emmy-winnende capriolen, bekijk de nieuwste afleveringen van Apple TV+ drie uur eerder deze week. De streaming begint donderdag om 21.00 uur EST / 18.00 uur PST. pic.twitter.com/vxkkAEUuOe

- Apple TV (@AppleTV) 23 september 2021

de perfecte foto film

Hoe te kijken? fundering op Apple TV+

Dus je hebt je hele leven gewacht op een koppelingsaanpassing van Isaac Asimov's fundering serie. Je hebt elk boek van kaft tot kaft gelezen. Je hebt je kind vernoemd naar Hari Seldon. Wat nu? Nou, als je wilt kijken fundering , je hebt Apple TV+ nodig.

fundering Seizoen 1 wordt alleen gestreamd op Apple TV+. Als je onlangs geen Apple-apparaat hebt gekocht waarmee je een gratis jaarabonnement hebt gekregen, kun je Apple TV+ à la cart krijgen voor $ 4,99 per maand of $ 49,99 per jaar.

Als je meer uit je Apple-abonnementen wilt halen, kun je Apple TV+ ook krijgen via Apple One: een bundel die drie van Apple's abonnementen combineert in één handig prijskaartje van $ 14,95 per maand. Je kunt naast je Apple TV+ abonnement bij Apple One kiezen tussen Apple Music, Apple Arcade, iCloud, Apple News+ of Apple Fitness+.

Voel je de prijskaartjes niet? Apple TV+ biedt een gratis proefperiode van zeven dagen voor in aanmerking komende nieuwe klanten.

Hoeveel afleveringen zijn er? fundering ?

Er zijn tien afleveringen in fundering Seizoen 1. Dat betekent dat nieuwe afleveringen tussen nu en vrijdag 19 november op vrijdag op Apple TV+ in première gaan.

kenmerkende acteurs en actrices

Hier is de volledige fundering Uitrol seizoen 1

  • Aflevering 1 De vrede van de keizer: Donderdag 23 September
  • Aflevering 2 Voorbereiding om te leven: Donderdag 23 September
  • Aflevering 3 De geest van de wiskundige: vrijdag 1 oktober
  • Aflevering 4 Barbaren bij de Poort: vrijdag 8 oktober
  • Aflevering 5 Bij het ontwaken: vrijdag 15 oktober
  • Aflevering 6 Dood en het meisje: vrijdag 22 oktober
  • Aflevering 7 Mysteries en martelaren: vrijdag 29 oktober
  • Aflevering 8 Het ontbrekende stuk: vrijdag 3 november
  • Aflevering 9 De eerste crisis: vrijdag 10 november
  • Aflevering 10 De sprong: vrijdag 17 november

Is fundering Streamen op Netflix?

Tragisch, nee. Omdat fundering is een Apple TV+ origineel, je kunt deze alleen streamen met een Apple TV+ abonnement. Dat betekent dat het niet streamt op Netflix (of op Hulu, HBO Max of Disney+).

Waar te streamen? fundering