Waar 'Spirit Chronicles' te kijken

Welke Film Te Zien?
 

De zomeranime-line-up van Crunchyroll is in volle gang en er is net een nieuwe serie uitgebracht in het weekend. Serei Gensouki: Spirit Chronicles , die is gebaseerd op de mangaserie uit 2014 met dezelfde naam, heeft gisteren (5 juli) de eerste aflevering uitgebracht. De nieuwe anime is geschreven en geregisseerd door Osamu Yamasaki, met schrijvers Mitsuka Hirota, Megumu Sasano en Yasayuki Yamasaki aan het project verbonden. Geest Kronieken vertelt een snel verhaal over wraak, krachten en romantiek - allemaal spannende thema's die perfect zijn voor een zomerse eetbui. Als je probeert uit te vinden waar je moet kijken Geest Kronieken , wij kunnen helpen.Geest Kronieken volgt Amakawa Haruto, een jonge man die sterft en in een ander lichaam wordt gegooid - dat van Rio, die wraak wil nadat hij gedwongen is toe te zien hoe zijn moeder voor zijn ogen wordt vermoord. Klinkt behoorlijk grimmig, maar niets dat een magische prinses niet kan oplossen, toch? Gelukkig ontmoeten Rio/Amakawa er een en schrijven ze zich in bij de Royal Academy met haar, klaar om hun volledige krachten als één versmolten wezen te omarmen.Klaar om te kijken Serei Gensouki: Spirit Chronicles ? Hier vind je de actievolle anime:

Is Ik zal Gensouki zijn: Geest Kronieken op Netflix?

Geen geluk. Ik zal Gensouki zijn is niet beschikbaar om te streamen op Netflix. De serie wordt echter elders gestreamd. Lees verder om erachter te komen waar het te bekijken is.

Is Ik zal Gensouki zijn: Geest Kronieken beschikbaar om te streamen? Waar te kijken Geest Kronieken :

Nieuwe afleveringen van Serei Gensouki: Spirit Chronicles zal wekelijks op Crunchyroll verschijnen. Momenteel is de eerste aflevering al beschikbaar om op het platform te streamen. Elke maandag een gloednieuwe aflevering van Geest Kronieken zal op Crunchyroll verschijnen, wat betekent dat de volgende aflevering op 10 juli zal verschijnen.Je hebt een Crunchyroll premium-abonnement nodig om te kijken Geest Kronieken . U kunt zich aanmelden voor één platform drie selecties , die beginnen bij $ 7,99 / maand. Het goede nieuws? Crunchyroll biedt een gratis proefperiode van 14 dagen voor nieuwe gebruikers. Daarmee kom je niet door elke aflevering van Geest Kronieken 's eerste seizoen, maar korting is korting!

Is Ik zal Gensouki zijn: Geest Kronieken te huur of te koop?

Op dit moment, nee, Serei Gensouki: Spirit Chronicles is niet te huur of te koop. De serie wordt exclusief gestreamd op Crunchyroll. Dat gezegd hebbende, je kunt de Kindle-versies van de Seirei Gensouki: Spirit Chronicles romans over Amazon Prime .Is er een trailer voor? Ik zal Gensouki zijn: Geest Kronieken ?

Dat is er zeker! Scrol omhoog naar de video hierboven om de trailer van Crunchyroll te bekijken voor Serei Gensouki: Spirit Chronicles .

Stroom Ik zal Gensouki zijn: Geest Kronieken op Crunchyroll