Welke Hamilton-cast krijgt de Disney Plus-film?

Welke Film Te Zien?
 

De veelgeprezen Broadway-musical van Lin-Manuel Miranda Hamilton arriveert vandaag op Disney +, net op tijd voor 4 juli.Dit is niet zomaar een oude Broadway-show, dit is het Hamilton , mensen. Dit is de show waar je al vijf jaar op hebt gewacht. Toen de hiphopmusical over de grondleggers voor het eerst op Broadway indruk maakte, was hij maanden, zelfs jaren van tevoren uitverkocht. Een snelle blik op StubHub in 2015 zou de goedkoopste laten zien Hamilton beschikbare tickets waren meer dan $ 1.000. Het was absolute waanzin, en al snel waren de enige mensen die de show zagen degenen die meer met King George te maken hadden dan met het jonge, scrappy en hongerige team dat Hamilton en zijn bende revolutionairen waren.De hele cast - niet alleen de hoofdrolspelers - werden supersterren zoals Broadway-acteurs zo zelden doen. Toen de oorspronkelijke leden de show begonnen te verlaten, daalden de prijzen en konden er eindelijk meer mensen de sensatie zien. Maar gerommel dat Hamilton verloor een aanzienlijk deel van zijn aantrekkingskracht, zonder dat de originele cast nog steeds wanhopige fans had op zoek naar de opgenomen show, die oorspronkelijk in oktober in de bioscopen zou verschijnen. Gelukkig hebben Miranda en Disney + besloten om ons er niet langer op te laten wachten. ik weet de Hamilton fans maken zich terecht zorgen over welke van de Hamilton-cast in de film op Disney zal verschijnen. heeft alle info hieronder.

waar resident evil te kijken

Welke Hamilton Cast Zal de Disney Plus-film hebben?

Goed nieuws, Hamil-heads: The Hamilton film op Disney + zal bijna alle originele castleden van de Broadway-show bevatten. Ik zeg bijna omdat er één origineel Broadway-castlid niet aanwezig is: ensembledanseres Betsy Struxness, die ook een understudy was voor Angelica, vertrok in maart 2016. (De show werd gefilmd over drie uitvoeringen in het Richard Rodgers-theater in juni 2016.) Javier Muñoz, die Hamilton als plaatsvervanger voor Miranda op zondag en andere dagen wanneer de maker weg was, staat ook niet in de film.

Maar je krijgt elk ander groot origineel Hamilton-on-Broadway-castlid. Je krijgt Lin Manuel Miranda als Alexander Hamilton, Leslie Odom Jr. als Aaron Burr, Christopher Jackson als George Washington, Phillipa Soo als Eliza Schuyler, Renée Elise Goldsberry als Angelica Schuyler, Daveed Diggs als Marquis de Lafayette / Thomas Jefferson, Jonathan Groff (en niet Brian d'Arcy James, die de off-Broadway run) als King George, Anthony Ramos als Laurens en Phillip, Okieriete Onaodowan als Hercules Mulligan / James Madison en Jasmine Cephas Jones als Peggy. (Ik kon a en Peggy niet weerstaan.) Je krijgt Thayne Jasperson zelfs zijn rare buiging als de loyalist Samuel Seabury tijdens de gordijnoproep.op welk kanaal is het reuzenspel?

Dus vrees niet, Hamilton is niet meer voor de elite. Je mag echt in de kamer zijn waar het is gebeurd.

Kijk maar Hamilton op Disney +