'Most Dangerous Animal Of All' FX Review: streamen of overslaan?

Welke Film Te Zien?
 

Wie stemt Maury Terry in 'Sons of Sam' van Netflix? Het is Paul Giamatti!

Afscheidingsschot: Johnson vertelt over de nieuwsgierigheid dat zijn biologische moeder een relatie heeft met een van de rechercheurs in de Zodiac Killer-zaak.Sleeper Star: Zoals we al zeiden, we hebben Gilford nodig om een ​​documentaire te maken over haar tienerjaren. Tijdens haar interviews ziet ze eruit als je doorsnee grootmoeder, maar ze heeft op zijn zachtst gezegd een bewogen begin van haar leven gehad.De meeste Pilot-y-lijn: De heropvoeringen waren misschien nodig geweest, gezien het gebrek aan bewegende beelden uit die periode, maar ze vertraagden het tempo van de aflevering en voegden niet veel toe aan de manier waarop het verhaal werd verteld.

Onze oproep: STROOM HET. Het gevaarlijkste dier van allemaal is intrigerend genoeg om drieënhalf uur aan te besteden, maar je vraagt ​​je misschien af ​​waarom dit verhaal niet in de helft van de tijd kon worden verteld.

Joel Keller ( @joelkeller ) schrijft over eten, entertainment, ouderschap en techniek, maar hij houdt zichzelf niet voor de gek: hij is een tv-junkie. Zijn schrijven is verschenen in de New York Times, Slate, Salon,VanityFair.com,Playboy.com, SnelCompany.com,RollingStone.com, Billboard en elders.Stroom Het gevaarlijkste dier van allemaal Op FX

Stroom Het gevaarlijkste dier van allemaal op Hulu