Sport

Eagles vs. Jaguars Live Stream: hoe de Jaguars-Eagles-game live te bekijken op CBS en Paramount+

Welke Film Te Zien?
 

Live vanuit Lincoln Financial Field in Philadelphia ontvangen de Eagles de Jaguars in deze langverwachte matchup van week 4!

Twee teams op de eerste plaats botsen terwijl de ongeslagen Eagles en 2-1 Jaguars op CBS botsen. Na een overwinning in week 1 tegen de Detroit Lions versloeg Philadelphia de Minnesota Vikings en Washington Commanders om het seizoen met 3-0 te beginnen. De Eagles waren een trendy keuze voor het voorseizoen, maar niet veel mensen hadden voorspeld dat de Jaguars zo snel zo goed zouden zijn.wanneer is het nieuwe seizoen van de flits?

Na een zwaar verlies in week 1 tegen de Commanders, versloegen Trevor Lawrence en zijn compagnie de Indianapolis Colts en haalden ze de Los Angeles Chargers uit de ingewanden. Zijn de Eagles de volgende? We staan ​​op het punt om erachter te komen.Hier leest u hoe u de wedstrijd van vandaag live online kunt bekijken.

HOE TIJD/KANAAL IS HET EAGLES-JAGUARS-SPEL VANDAAG?

De Jaguars-Eagles-wedstrijd van week 4 begint om 13:00 uur. ET op CBS en Paramount+.EAGLES-JAGUARS LIVE STREAM INFO:

Als je een geldige kabel-login hebt, kun je de wedstrijd van vandaag live bekijken op CBS, CBS.com , Paramount+ of de CBS-app . De NFL-game die je op CBS wordt aangeboden, is echter afhankelijk van je locatie. Een kaart met volledige dekking van FOX- en CBS-games is te vinden op 506sports.com .

Paramount+ biedt de Essential-abonnement (beschikbaar voor $ 4,99 / maand of $ 49,99 / jaar) en een advertentievrij Premium-abonnement ($ 9,99/maand of $ 99,99/jaar). Hoewel het Essential Plan normaal gesproken geen lokale CBS-livestream bevat, biedt het plan wel de NFL op CBS, wat betekent dat je de NFL kunt streamen via alle Paramount + -abonnementen. Paramount+ biedt momenteel een gratis proefperiode van zeven dagen aan voor in aanmerking komende abonnees .HOE EAGLES-JAGS ONLINE KIJKEN:

Je kunt de Eagles-game ook live streamen met een actief abonnement op fuboTV, Sling TV , Hulu + Live TV , YouTube TV , of DIRECTV STREAM . Zowel FuboTV als YouTube TV bieden gratis proefversies voor in aanmerking komende abonnees .

EAGLES-JAGUARS NFL PLUS STREAMING-OPTIES:

Afhankelijk van je locatie kun je de wedstrijd mogelijk ook op NFL+ bekijken. Verkrijgbaar voor $ 4,99 / maand of $ 29,99 / jaar , NFL+ aanbiedingen live lokale en primetime reguliere seizoens- en postseason-spellen voor u om op uw telefoon of tablet te bekijken. De streamingservice biedt ook een premium-laag ($ 9,99 / maand of $ 79,99 / jaar) en een gratis proefperiode van zeven dagen voor in aanmerking komende abonnees .